tag:blogger.com,1999:blog-3393874447735810209.post1071267092487029484..comments2024-03-19T23:12:56.363+01:00Comments on Mads Madglad: KirsebærlikørMadshttp://www.blogger.com/profile/04708479619945216418noreply@blogger.comBlogger23125tag:blogger.com,1999:blog-3393874447735810209.post-1782329940299221802023-07-03T22:13:46.956+02:002023-07-03T22:13:46.956+02:00👍👍Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3393874447735810209.post-35712151574872357042022-08-19T13:02:41.183+02:002022-08-19T13:02:41.183+02:00Hej Mads
Jeg er i gang med at lave kirsebærlikør o...Hej Mads<br />Jeg er i gang med at lave kirsebærlikør og vil selvfølgelig gerne gemme kirsebærene, når de bliver siet fra. Jeg er bare i tvivl om hvordan jeg skal opbevare dem, når lagen er hældt fra? Hvorda kan de holde sig?<br />Har du en ide?<br />Vh HeidiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3393874447735810209.post-50742760665412784752020-07-23T23:03:17.092+02:002020-07-23T23:03:17.092+02:00Løsningen er at lægge stenene i finsprit. Cyankali...Løsningen er at lægge stenene i finsprit. Cyankalium er ikke opløselig i ethanol, det er smagsstofferne derimod.<br />Forresten er det ikke nødvendigt at knække kernerne. Det tager bare 6-8 ugers trækket. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3393874447735810209.post-10229191472786334952019-08-15T17:33:54.711+02:002019-08-15T17:33:54.711+02:00Man kan sagtens bruge frosne bær. Det gør jeg alti...Man kan sagtens bruge frosne bær. Det gør jeg altidAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/04497667041740044394noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3393874447735810209.post-12435819680701210092017-12-19T15:54:55.759+01:002017-12-19T15:54:55.759+01:00Hej Mads.
Ved ikke om du kommer til min kommentar...Hej Mads.<br /><br />Ved ikke om du kommer til min kommentar, men vil lige høre om man kan kirsebær der har været frosset, til at lave sådan en likør? <br /><br />Med venlig hilsen<br /><br />Frk Toft Miehttps://www.blogger.com/profile/00060739853486480277noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3393874447735810209.post-43991747612673200772016-07-24T11:59:12.049+02:002016-07-24T11:59:12.049+02:00End 9 måneder(-;End 9 måneder(-;Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02603639768688162697noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3393874447735810209.post-43834559133145094572016-07-24T11:57:54.628+02:002016-07-24T11:57:54.628+02:00Hej Mads
Når essensen er færdig, kan man så bare h...Hej Mads<br />Når essensen er færdig, kan man så bare hælde den over i en hele flaske likør ( hvis det er blandingsforholdet 1:15) så det er blandet på forhånd når man skal servere det?<br />Og kan essensen godt lagre længere tid end 6 måneder?<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02603639768688162697noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3393874447735810209.post-4387499585864444942016-07-24T11:42:22.537+02:002016-07-24T11:42:22.537+02:00Denne kommentar er fjernet af forfatteren.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02603639768688162697noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3393874447735810209.post-7608259732403803402015-11-16T19:04:42.316+01:002015-11-16T19:04:42.316+01:00Hej Lykke
Jeg ville hellere bruge friske kirsebær ...Hej Lykke<br />Jeg ville hellere bruge friske kirsebær fremfor dem her, der har fået suget kraften ud af sig.Madshttps://www.blogger.com/profile/04708479619945216418noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3393874447735810209.post-27839847947904156832015-11-13T23:16:39.105+01:002015-11-13T23:16:39.105+01:00Hej Mads. Kan man bruge bærerne efterfølgende til ...Hej Mads. Kan man bruge bærerne efterfølgende til at lave kirsebærsaucen til risalamanden - og har du i så fald en opskrift? Mvh LykkeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3393874447735810209.post-82323741943810135532015-07-30T13:56:01.751+02:002015-07-30T13:56:01.751+02:00behøver man at bruge sukker?
Er der ikke nok sødme...behøver man at bruge sukker?<br />Er der ikke nok sødme i bærrene?<br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3393874447735810209.post-64803001275740798912015-07-28T17:51:58.789+02:002015-07-28T17:51:58.789+02:00spændende! og det med hvidløgspresseren virker rig...spændende! og det med hvidløgspresseren virker rigtig godtØbohttps://www.blogger.com/profile/17241387601462086424noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3393874447735810209.post-13085102074116631312015-07-26T19:17:51.732+02:002015-07-26T19:17:51.732+02:00Kan sure kirsebær bruges?Kan sure kirsebær bruges?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3393874447735810209.post-5198107105827017932015-06-17T17:39:18.543+02:002015-06-17T17:39:18.543+02:00Bare brug den billigste fra Netto, Aldi eller Fakt...Bare brug den billigste fra Netto, Aldi eller Fakta.Madshttps://www.blogger.com/profile/04708479619945216418noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3393874447735810209.post-84314646305576192542015-06-17T10:48:17.343+02:002015-06-17T10:48:17.343+02:00hvilken vodka er bedst at bruge?
hvilken vodka er bedst at bruge?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3393874447735810209.post-89175106403663935442014-08-03T16:22:23.868+02:002014-08-03T16:22:23.868+02:00Man kan tage kirsebærrene og dyppe i mørk chokolad...Man kan tage kirsebærrene og dyppe i mørk chokolade og servere som voksenkonfektAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3393874447735810209.post-88901228742630859592013-12-26T10:35:50.311+01:002013-12-26T10:35:50.311+01:00Bekymringen er som sådan reel nok. Men man skal dr...Bekymringen er som sådan reel nok. Men man skal drikke meget koncentrerede mængder eller meget store mængder kirsebærlikør/snaps for at det bliver direkte farligt. Ikke at jeg skal nedgøre din bekymring, men hvis man drikker store mængder vand indenfor kort tid kommer man også i livsfare.Madshttps://www.blogger.com/profile/04708479619945216418noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3393874447735810209.post-13582474640789534442013-12-25T21:17:57.920+01:002013-12-25T21:17:57.920+01:00tænker at kirsebær kernen er giftig, den indeholde...tænker at kirsebær kernen er giftig, den indeholder da cyanid som smager bittert så er der ikke risiko for forgiftning hvis man har mange kerner? Se dette link om kernerne http://connery.dk/madvarer-du-ikke-vidste-var-giftige.79631.html Blot en lille bekymring jeg ville lufte. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3393874447735810209.post-81686442700884027532013-07-29T10:37:38.073+02:002013-07-29T10:37:38.073+02:00mmmmm.... så står der en "flaske" kirseb...mmmmm.... så står der en "flaske" kirsebærlikør og trækker til juleaften. Mange tak for opskriftAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/07576434863062396771noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3393874447735810209.post-71876985138008950372012-06-27T09:48:31.056+02:002012-06-27T09:48:31.056+02:00Man kan også gøre det super nemt. Tag hele kirsebæ...Man kan også gøre det super nemt. Tag hele kirsebær med sten, lidt mindre sukker (omkring 400 g.) ellers samme mængde. Så har man en likør med mandel/kirsebær smag. Pragtfuld jule tingKim Tnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3393874447735810209.post-66948113255237533042011-07-24T23:13:06.350+02:002011-07-24T23:13:06.350+02:00kan så oplyse at 1 hvidløgspresser, er genial, til...kan så oplyse at 1 hvidløgspresser, er genial, til at knække kirsebærkernerne ;)susannenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3393874447735810209.post-8229932149132042252011-06-06T21:38:31.566+02:002011-06-06T21:38:31.566+02:00Det skal da så meget prøves! Én ting er at hive en...Det skal da så meget prøves! Én ting er at hive en hjemmebrygget limoncello frem fra barskabet - men det stikker nu nok ikke en hjemmelavet kirsebærlikør...heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3393874447735810209.post-70798346923384258542011-06-02T16:21:26.216+02:002011-06-02T16:21:26.216+02:00Jeg er fan!Jeg er fan!Frk. Skjoldhttps://www.blogger.com/profile/08270043002217853085noreply@blogger.com