Forleden fik du en simpel beskrivelse af hvordan du varmrøger
rejer. Når du nu har øvet dig lidt i at varmrøge, så skal du også have
noget at dyppe dine rejer i. Langt de fleste vil lave en aioli, men jeg
vil anbefale dig at prøve at servere en sauce tartare. Denne opskrift er
inspireret af brødrene Price, men har meget mere smæk i smagen. Det
kommer blandt andet fra estragonmayonaise som jeg vil give dig opskrifen
på om kort tid.
Du skal bruge
200 g. mayonaise. Jeg vil anbefale dig at du selv laver en - det er
super simpelt. Hvis ikke du gør det, så brug penge på en rigtig god
mayonaise. Man sparer jo heller ikke på et hus' fundament, vel? Jeg
bruger i øvrigt estragonmayonaise til denne sauce tartere.
2 spsk skyr
3 spsk finthakkede kapers
6-8 finthakkede cornichoner
1 spsk finthakket purløg
1 spsk finthakket bredbladet persille
1 spsk dijonsennep
Salt, peber og evt. lidt kryddereddike til tilsmagning, gerne estragoneddike.
Sådan gør du
Bland det hele sammen og smag til med salt, peber og evt. kryddereddike.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar