lørdag den 8. oktober 2011

Paradisæble snaps


Der findes to tidspunkter, hvor man som snapseentusiast har travlt. Det er i foråret, hvor der er masser af blomster og friske skud som der kan laves snapse på og det er om efteråret, hvor der er masser af frugter og nødder som kan få tilsat spiritus for at ende i et lille glas senere i vinteren. En af snapsene som er så mild, at den tiltaler alle, er en snaps lavet på paradisæbler.

Det skal du bruge:
Modne paradisæbler
En flaske vodka / smagsneutral snaps

Sådan gør du:
Skær paradisæblerne i kvarte og fjern stilk og blomst og smid dem i et stort henkogningsglas. Kan du fylde glasset med paradisæbler er det perfekt. Herefter hælder du vodka / smagsneutral snaps over og lader det stå og trække i 2-2½ måned. Herefter filtreres æblerne fra og snapsen trækker i mindst en måned.

BONUS-INFO:
Hvis du vil gøre denne snaps ekstra lækker, så smider du et lille stykke tørt egetræ ned sammen med æblerne. Træet må ikke have bark på sig og må ikke være behandlet med noget.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar