Hustruen og jeg fik grunddelen af denne grøntsagssovs præsenteret af en af Hustruens veninder fra hendes APA-hold. Selve grunddelen synes jeg var ret kedelig, dog med potentiale for forbedring. Efter at have leget lidt rundt med forskellige ingredienser, er vi blevet ret glade for den her version:
Det skal du bruge:
250 ml Milda til madlavning (4%)
250 g (brune) champignons
1 courgette
5-6 strimler grillet peberfrugt
1 stort løg
3 fed hvidløg
Krydderolie
Frisk basilikum
Sådan gør du:
Start med at skære hvidløg, løg, courgette og champignons ud i små firkanter. Hvor små må din egen tålmodighed afgøre, du kan også bare hakke dem groft. Svits løg, hvidløg og courgette i en krydderolie efter eget valg - jeg bruger min egen hvidløgsolie som der kommer en opskrift på senere.
Løg, hvidløg og courgette svitses |
Med champignons |
Milda til madlavning og grillede peberfrugter tilsat |
Server den som tilbehør eller i stedet for en opbagt sovs |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar