Du skal bruge:
1 pakke bacon
1 bundt forårsløg
3 fed hvidløg
250 g brune champignons
2 røde snackpeber
1 spidskål
1 Milda 4% til madlavning (250 ml)
150 g rugpastaskruer
salt og peber
Sådan gør du:
Start med at sætte en stor gryde over med masser af vand og salt. Når vandet koger tilsætter du rugpastaen (eller hvilken anden slags pasta du nu har). Det er vigtigt at du timer din madlavning, så pastaen er færdig når du er færdig med de øvrige ingredienser.
Skær din bacon ud i mindre firkanter, hvis du har købt bacon i skiver, og steg den på panden til den er sprød. Ta' baconen op og læg den på fedtsugende papir.
Bacon steges sprød |
Svits løg og hvidløg i baconfedtet |
Tilsæt champignons i skiver og fintsnittede snackpeber inden der tilsættes Milda madlavning |
Hæld vandet fra og hæld pasta og spidskål tilbage i gryden og bland det med de øvrige ingredienser.
Bland det hele sammen og server med det samme, evt. med lidt revet parmesan ved siden af |
Jeg har heller aldrig lavet noget med spidskål, nok fordi jeg ikke er så vild med den grøntsag, men seriøst, alt kan spises hvis der er bacon med i retten ... ;)
SvarSletHar I hørt om Bacon is? :
SvarSlethttp://sondagsavisen.dk/2010/13/aeg-og-bacon-is.aspx
@Anonym - da min Lillebror havde fødselsdag forrige år gav jeg ham en hjemmelavet opskriftssamling med 100 forskellige opskrifter som indeholdt bacon - herunder to forskellige opskrifter på baconis ;-)
SvarSlet